En komplet digital Field Service-løsning brugt på tværs af brancher

Field Service er en komplet løsning til at digitalisere servicevirksomheder med servicefolk og teknikere i marken, der har brug for at arbejde med virksomhedens data på telefoner og tablets.

Field Service Management

Field Service er et uundværligt omdrejningspunkt i virksomheder, der har brug for at strukturere, planlægge og gennemføre serviceopgaver i marken.

En række brancher har allerede taget Field Services onlineværktøj i brug for at effektivisere og kvalitetssikre deres arbejdet uden for kontoret.

Få et overordnet indblik i et par af de brancher, der benytter Field Service, og lad dig inspirere af deres erfaringer. Det er dog vigtigt at pointere, at mange andre brancher også har gavn af at få digitaliseret og struktureret disse arbejdsprocesser.

Elnetselskaber

En række af de største danske elnetselskaber benytter i dag Field Service til at effektivisere de alsidige serviceopgaver udført af teknikere hos deres elnetkunder.

Resultaterne af deres digitaliseringsproces er særligt blevet bemærket af folkene i marken, som har fået en langt nemmere hverdag, fordi de kan planlægge deres dag via Field Service og afrapportere med det samme i stedet for at skulle gøre det senere.

Det har medført en langt større faktureringsgrad på fx anvendte materialer og forbrugte timer, fordi medarbejderne afgiver data til systemet med det samme.

Vindmølleindustri

Compliance er nøgleordet for servicevirksomheder i vindmøllebranchen. Field Service er et vigtigt onlinesoftware for servicefolk, som har til opgave at inspicere, vedligeholde og opdatere vindmøller on location.

Særligt digitale checklister til inspektionsopgaver eller vedligeholdelsesopgaver giver disse virksomheder en stor sikkerhed for, at de overholder kvalitetskrav og serviceaftaler.

Desuden er det en stor fordel for netop disse virksomheder, at softwaren giver teknikere adgang til data på telefoner og tablets, selvom de er offline, når de befinder sig på turbinerne ude på havet.

Start din digitale transformation her! Kontakt osEffektiviserØg kundetilfredshed

Kontakt os for en uforpligtigende snak eller møde, hvor vi uddyber, hvordan Field Service kan hjælpe Jeres virksomhed med en digital transformation, der skaber en bedre bundlinje og øger kunde- og medarbejdertilfredsheden.
Kontakt os

Ring mig op

Bliv kontaktet for en uforpligtigende snak eller møde, hvor vi uddyber, hvordan Field Service kan hjælpe Jeres virksomhed.