Få det fulde overblik over dine kunder, tilbud, leads og ordre

Field Service CRM giver dig rammerne og overblikket til at holde styr på og kommunikere med dine kunder. Med vores Pipeline får du det fulde overblik over værdien af leads, tilbud, ordre og tabte sager.

Standard

Pipeline

Hold fuldstændig styr på dine leads, tilbud og ordre samt værdien af disse i en simpel månedsoversigt. Definer økonomiske mål og vær på forkant med dit salg.

Tillægsmodul

Nyhedsbrev

Har du brug for nemt at kommunikere direkte til dine kunder med generel eller specifik produktinformation, så kan du gøre det med nyhedsbrevs modulet. Du kan segmenterer dine kunder efter bestemte kundegrupper du har oprettet eller kun sende til kunder der bruger bestemte produkter. Når et nyhedsbrev er sendt vil det være muligt, at se på kundens aktivitetshistorik, at de har modtaget det.

Tillægsmodul

Telemarketing

Telemarketing modulet giver dig mulighed for at administrere kontakten til potentielle kunder. Importer kundeemner og/eller lad dit salgsteam registrere information om dem. Det kan være status på kunden, om de er interesseret, om der skal laves opfølgning, om de ønsker salgsmateriale tilsendt og meget mere.

Få bedre overblik over dine potentielle og eksisterende kunderelationer nu

Tag fat i Field Service for at høre mere om, hvordan din virksomhed kan optimere og effektivisere kundedata ved brug af Field Service.
Kontakt os

Ring mig op

Bliv kontaktet for en uforpligtigende snak eller møde, hvor vi uddyber, hvordan Field Service kan hjælpe Jeres virksomhed.