Hvad er CMMS ?

CMMS står for Computerized Maintenance Management System / Software. Det er et system, der håndterer drift, service og vedligehold. Et CMMS er et digitalt værktøj, som sikrer optimale forhold for at kunne planlægge og udføre drift, service og vedligehold til tiden.

For nylig er IMMP (Intelligent Maintenance Management Platforms) kommet til at erstatte CMMS-software. Det repræsenterer en betydelig udvikling inden for vedligeholdelsesstyringsteknologi, der flytter virksomheder fra registreringssystemer til effektive efterretningssystemer, der ikke kun lagrer og centraliserer information, men også give teams advarsler, opgaveautomatiseringer og intelligente forslag.

Vi vil diskutere IMMP‘er med lidt flere detaljer senere, men for nu, lad os fokusere på selve den gode gamle CMMS.

Et godt CMMS er med til at sikre, at alt fra kundekontrakter til alle data fra dit anlæg/system kommer rigtigt ind. Ved at skabe denne struktur omkring alle steps, skaber et CMMS en effektiv platform, så virksomheden altid er produktionsdygtig. CMMS systemet kan implementeres i en hvilken som helst virksomhed og branche, hvor der udføres en form for vedligehold.

Når man vælger at digitalisere og har et CMMS system til drift, service og vedligehold, vil det minimere arbejdspresset, og virksomheden kan nå  flere opgaver med samme antal medarbejdere, samtidig med at I reducerer risikoen for menneskelige fejl.

I vores digitale verden er et CMMS et uundværligt værktøj til drift, service og vedligehold.

Hvad er de største fordele ved at benytte et CMMS :

  • I får struktur på jeres data, opgaver og historik
  • I opnår en struktureret arbejdsgang
  • I anvender én digital platform til alle jeres opgaver
  • I minimérer risiko for fejl og inkonsistens
  • I får lavet den rette dokumentation

Ring mig op

Bliv kontaktet for en uforpligtigende snak eller møde, hvor vi uddyber, hvordan Field Service kan hjælpe Jeres virksomhed.