Hvad er IMMP ?

IMMP betyder Intelligent Maintenance Management Platform, og det er den nyeste teknologi, der er tilgængelig for vedligeholdelsesledere.

Som navnet selv antyder, kombinerer disse platforme vedligeholdelsesstyring med kunstig intelligens (AI) for at indsamle udstyrsdata og omdanne dem til værdifuld indsigt.
Vedligeholdelsessoftware kan integrere andre værktøjer og endda hardware, hvilket gør det til et levende, live vedligeholdelsessystem i stedet for en statisk boble.

Hvad er en IMMP?
En IMMP er et fleksibelt, intelligent økosystem af fuldt forbundne apps, data og hardware, der får hele din vedligeholdelsesoperation – mennesker, bygninger, asset / anlæg, software, IoT-hardware – til at kommunikere og arbejde sammen. Som sådan er den i stand til at udnytte (bedre) data til at automatisere opgaver, lave smarte og tidsbesparende forudsigelser og muliggøre alle former for vedligeholdelsesoperationer i hele tiåret.

Langsom bliver Excel langsomt erstattet med Computerized Maintenance Management Systems (CMMS). De var bestemt en forbedring og gjorde det muligt for virksomheder at spore flere data for at kontrollere deres drift. Men med begyndelsen af Industry 4.0 og Maintenance 4.0, begyndte denne teknologi at føles noget mangelfuld. Derfor er vi på vej til – Intelligent Maintenance Management Platforms (IMMP).

CMMS vs. IMMP
Da CMMS først dukkede op, var det en revolution. De lagrede data, hvilket gjorde det nemmere at registrere data og aktivhistorik. Fleste genererede processer automatisk, hvilket sætter vedligeholdelsesansvarlige på rette spor med datadrevne beslutninger. Men i slutningen af dagen var de ikke meget mere end et system men en dimension. CMMS i deres kerne holdt de aldrig op med at være en database.

IMMP’er går et skridt foran, fordi de går ud over at registrere data; de konverterer det til intelligente forslag. Artificial Intelligence (AI) er nyttig til at automatisere opgaver og arbejdsgange, finde mønstre og bringe din opmærksomhed på ting, som du ellers kunne være gået glip af. Dine input er stadig meget nødvendige, men AI lærer af dem og bliver mere og mere præcis med de data, du fodrer den.

Desuden, med fremkomsten af IoT i de sidste par år, har ledere brug for et system, der virkelig er et system. Hvorfor skal vedligeholdelse eller asset / anlæg et isoleret system. Er det ikke kontraintuitivt og kontraproduktivt, enhver vedligeholdelsessoftware bør integreres med andre værktøjer, hvorfor vi samler alt data i et “økosystem”.

Når du tager disse to faktorer ind – behandling af data og tilslutning – bliver det klart, at IMMP’er dukker op som vedligeholdelses måde at komme længere ind i Maintenance 4.0 og reagere på udfordringerne på kort og mellemlang sigt.

IMMP og CMMS: Hvad er forskellene?

En Intelligent Maintenance Management Platform adskiller sig fra en CMMS på to måder:

Dens “platform”
Dens intelligens.

  1. Mere end en software, en platform Intelligente vedligeholdelsesstyringsplatforme er platforme der er designet – til at være et økosystem af ressourcer (software og hardware) for at hjælpe vedligeholdelsesledere med at strømline deres operationer igennem med enestående fleksibilitet, intelligens og tilslutningsmuligheder.

    Et Intelligent Maintenance Management Platform kan problemfrit integreres med ekstern software – såsom ERP, CRM, faktureringssoftware og endda brugerdefineret software – såvel som hardware såsom NFC-tags, sensorer og alle pårørende
  2. Intelligens og automatisering mens hovedværdien af et CMMS er at centralisere information og administrere opgaver, går en IMMP et par skridt videre. Det udnytter alle disse data til at automatisere opgaver og give dig smart indsigt, tidsbesparende forudsigelser og forslag.

    Hver gang du forbinder en ny data til din IMMP, forbedres hele platformen. Tidligere tilsluttede data får nye indsigt, så hele systemet er fuldt integreret, og dine eksisterende registreringer får ny information og ny funktionalitet. Dette gør Intelligent Maintenance Management Platforms til ekstremt fleksible løsninger, da de giver dig mulighed for at forbinde med de værktøjer, der passer til dit teams og din virksomheds behov.

Dette betyder, at en IMMP kan udvikle sig med din virksomhed over tid. I de næste 10 år behøver du ikke at hoppe til en anden løsning, fordi kompleksiteten af dine operationer er steget, og du behøver ikke at miste den information, du har registreret indtil videre.

Ring mig op

Bliv kontaktet for en uforpligtigende snak eller møde, hvor vi uddyber, hvordan Field Service kan hjælpe Jeres virksomhed.