Digitaliser og effektiviser serviceopgaver

Med Field Service kan du skræddersy en løsning der passer til din servicevirksomhed og benytte præcis de moduler, som din virksomhed har brug for til at skabe en mere effektiv håndtering af Jeres serviceopgaver.

Går fra CMMS til moderne IMMP og være klar til Industry 4.0 og Maintenance 4.0

Start tilpasning

Grundmoduler

Disse moduler sikre at både administration og servicemedarbejdere har let adgang til data og de er synkroniseret konstant, så planlægning og udførelsen af opgaver forløber gnidningsfrit.

Får et optimalt overblik, spar tid og hold øje med, at projekter og ad hoc-opgaver skrider fremad som planlagt.

Med Field Service grundmodulerne får du et digitalt forspring i form af ét samlet system, der giver dig det nødvendige overblik over bl.a. opgaver, mandskab, kompetencer, materiel og kundebookinger.

Læs mere om grundmodulerne
Standard

Tidsregistrering

En App til mobil og tablet, der fungerer både on- og offline gør det nemt at registrere timer.

Tillægsmodul

Anlæg og eftersyn

Registrer og hold øje med alle de aktiver, der er tilknyttet en serviceaftale.

Tillægsmodul

Ruteplanlægning

Spar tid, og gør det nemt at finde vej til den nærmeste medarbejder og den næste opgave ved hjælp af GPS-funktion.

Standard

Materiale og vare registrering

Skab overblik over ressourcer ved at muliggøre styring og registrering af maskiner, skurvogne, eget udstyr samt udstyr fra en ekstern samarbejdspartner, som koster tid og penge at benytte.

Tillægsmodul

Telemarketing

Telemarketing modulet giver dig mulighed for at administrere kontakten til potentielle kunder. Importer kundeemner og/eller lad dit salgsteam registrere information om dem.

Standard

Pipeline

Hold fuldstændig styr på dine leads, tilbud og ordre samt værdien af disse i en simpel månedsoversigt. Definer økonomiske mål og vær på forkant med dit salg.

Tillægsmodul

Nyhedsbrev

Har du brug for nemt at kommunikere direkte til dine kunder med generel eller specifik produktinformation, så kan du gøre det med nyhedsbrevs modulet.

CRM Modul

Få det fulde overblik over dine kunder, tilbud, leads og ordre

Field Service CRM giver dig rammerne og overblikket til at holde styr på og kommunikere med dine kunder. Med vores Pipeline får du det fulde overblik over værdien af leads, tilbud, ordre og tabte sager.

Læs mere om CRM modulet

Effektiviser og start din digitale
transformation af din servicevirksomhed i dag

Integration

Field Service gør det muligt for dig at hente og returnere data til dine øvrige systemer, der har et API, så du får et samlet overblik i Field Service.

Slip for at jonglere med forskellige systemer for at løse dine serviceopgaver, når data bliver præsenteret og opdateret ét sted.

Integration med API og BI (Business Intelligence)
Hos Field Service er vi eksperter i at få dine systemer til at tale sammen og udveksle data i realtid.

Vi har integration til Axapta, Visma E-conomic, Microsoft Dynamics NAV, Dynamics 365 Business Central, Uniconta

Læs mere om integrations mulighederne

Betal kun for det, du bruger

Hos Field Service er du ikke en kunde – du er en partner. Det betyder, at vi er oprigtigt interesserede i, at det går godt for dig og din forretning.

Din løsning kan tilpasses efter lige præcis jeres behov. Det betyder at du kan vælge de moduler, som passer til jeres virksomhed. I kan også starte på et niveau og løbende udvide efterhånden, som behovet for yderligere funktionalitet øges.

Kontakt os i dag og hør hvordan Field Service kan hjælpe jer med en digital transformation og bedre håndtering af jeres serviceopgaver.

Effektiviser håndteringen af jeres serviceopgaver nu

Kontakt os for en uforpligtigende snak eller møde, hvor vi uddyber, hvordan FieldService kan hjælpe Jeres virksomhed.
    Ring mig op

    Bliv kontaktet for en uforpligtigende snak eller møde, hvor vi uddyber, hvordan Field Service kan hjælpe Jeres virksomhed.